Flyttesalg - 30%

GymSport er på flyttefot, og vårt splitter nye lager er snart klart for innflytting! Datoen er satt til 1 mars og vi gleder oss selvsagt stort til dette! Vårt nye lager er både større og mer tilrettelagt for vår vekst. Ny adresse blir Torgårdsveien 26, 7093 TILLER (Trondheim) Flytteprosessen er allerede under planlegging, og vi benytter denne anledningen til å ta en skikkelig opprydding, for det er det behov for etter 10 års drift!

Pr. i dag har vi relativt mye treningsutstyr lagerført både til proff og privat bruk, og velger derfor å kjøre et flyttesalg med 30% rabatt på alle produkter i nettbutikken. Gjelder både kondisjon, treningsutstyr og inventar.

  • Vi har både Klarna og Vipps som betalingsmuligheter. Bedriftskunder kan velge faktura.

Er du på jakt etter vektskiver, frivekter, tredemølle, romaskin, treningsapparat, gulv e.l så får du en ekstra god pris på dette nå!! Kjapp levering i hele Norge! Tilbudene gjelder om du er privat eller bedriftskunde. Har du gått lenge med en drøm om å starte treningssenter? Eller er det på tide å innrede et trimrom på jobben? Bytte ut, eller supplere med mer treningsutstyr på treningssenteret? Kanskje hjemmegymmet endelig skal bli en realitet? Da er tiden inne for å ta kontakt med oss nå. 

  • Tilbudet vil vare t.o.m 20/02 – 2023

Vi benytter også anledningen til å gi bort flere pakker med treningsmatter/yogamatter! 20 stk. matter i hver pakke! Fortrinnsvis vil vi gi til klubber, idrettslag og foreninger.  Mattene kan hentes etter avtale på vårt lager i Trondheim, men kan også sendes med transportør for 300,- ink. mva (pr.pakke).

  • Mattene er i assorterte farger!

EDIT 31.01 - 2023: Mattene er nå gitt bort (ca. 220 stk). Takker for interessen!

giveaway.jpg

PS: Er du på jakt etter noe demobrukt treningsutstyr? Utstillingsmodeller? Noe du ikke finner på nettsiden? Eller har du noen spørsmål? Ta kontakt.