Gymleco

Dette er meget positivt for oss i GymSport og ikke minst for deg som kunde. Gymleco bygger nytt lager og logistikksenter og utvider lagerkapasiteten med seks ganger. Dette for å tilfredsstille det enorme presset fra Sverige og resten av Europa. Lokalene, som bygges etter Gymlecos behov, skal i tillegg til varehus fungere som et nytt logistikksenter, inneholde et stort showroom, et fotostudio, et nytt kontor, en produksjonslinje med pulverlakk og en produksjonsplass.

Kari Jernvall, grunnlegger av Gymleco, forklarer mer:«Vi er utrolig glade for å kunne gjøre denne turen og vi vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder og samarbeidspartnere som velger oss. Uten dem kunne vi ikke ha gjort dette, og vi er så utrolig takknemlige for å ha et så flott fellesskap bak oss.» 

«Jeg er enig med Kari. Dette vil være en etterlengtet forlenget arm til vår eksisterende virksomhet i Stockholm, hvor vi vil ha plass til å virkelig møte behovene til våre kunder i Sverige samt utvide virksomheten vår utover mot Europa.
Med dette vil vi være i stand til å fortsette veksten som vi har i dag, fortsetter Monica Sotkasiira, administrerende direktør i Gymleco.

Hun fortsetter med å forklare hva den økte produksjonsdelen vil bety for selskapet: «Vi tror på å investere i vår svenske produksjon, da vi kan se mange fordeler ved å ha den innenlands. Våre leveringstider vil gå ned, vi vil klare å holde prisene nede og vi kan lage enda flere spesial løsninger for våre kunder. Vi ønsker å fortsette å holde kontroll på hele virksomheten slik at vi sikrer at kundene får det de forventer, d.v.s. et produkt av høyeste kvalitet."

Monica

Lokalene er spesialbygd for Gymleco og skal ligge i Eskilstunas prisbelønte logistikkpark hvor store selskaper som Amazon, Sportamore og Apoteket har sine lokaler.

«Dette er helt i tråd med vårt bærekraftige arbeid og miljøtenkning. Vi valgte å bygge lokalene fra bunnen av slik at vi kan være med og virkelig påvirke. Det skal være et moderne og bærekraftig logistikksenter, designet ut fra et miljøperspektiv. Vi ser også frem til å skape flere jobbmuligheter i kommunen og ser allerede etter nye talenter.»

Lokalene vil være åpne for besøkende og i tillegg til lagersalg for treningssentre, vil en stor del også være fokusert på kvalitetsutstyr til hjemmetrening, en etterspørsel som har vokst enormt i 2021.

«Vi vil ønske alle våre kunder velkommen til å kjøpe og hente bestillingene deres på stedet, akkurat som nå. I tillegg til dette vil vi satse stort på et 300 kvadratmeter stort showroom som vil ha et bredt utvalg av treningsutstyret vårt i et supermoderne treningsstudio.»

Nylig annonserte Gymleco at de vil åpne et kontor i Marbella takket være den økende etterspørselen fra sør-europeiske land. Lageret og produksjonen i Eskilstuna skal sørge for at leveransene går raskere og smidigere til flere av disse landene.

«Vi er utrolig takknemlige for utvidelsen vi har vært i stand til å gjøre og ser frem til å bli enda bedre leverandører til våre kunder rundt om i Europa. Vi ser på dette som et stort steg i en lengre fremtidsplan. Visjonen for enda et supermarked er der allerede, men det ligger lenger fram i tid, sier Monica.

Lageret og logistikksenteret i Eskilstuna skal stå klart Q4 2022.

Se litt av vårt utvalg av  treningsutstyr produsert av Gymleco. 

Rumpetrener
Rumpetrener
Tilbud
Tilbud

Rumpetrener